BLUE DOLPHIN HOTEL 4* Ситония, Халкидики Собствен транспорт

Цена от: 66 лв.
Дестинация: Халкидики, Гърция
Чудесен хотел на метри от морския бряг. Много добро съчетание цена-качество. Предпочитан от много наши клиенти, които го посещават повторно.
Пълна реновация на хотела е направена през 2019г. Периодично се посещава от агенцията.

• ПРЕПОРЪЧАН ОТ ОКЕАНИЯ ТУРС
• СПОКОЙНА ПОЧИВКА
• АНИМАЦИЯ
• БЕЗПЛАТЕН WI-FI

Свържете се с нас, за да НАМЕРИМ най-подходящото място за Вас! Предлагаме много и различни варианти за настаняване: ВИЛИ, АПАРТАМЕНТИ и ХОТЕЛИ. Изпратете запитване за оферти чрез бутона Резервирай.




ПЕРИОД
01.07.20 - 09.07.20
10.07.20 - 23.08.20
24.08.20 - 14.09.20
15.09.20 - 30.09.20
01.10.20 - 26.10.20
Цените са с включено намаление до -20% за различните периоди и важат за записвания до 31.07.20!

Цената е на човек, на вечер, със включени закуски и вечери
Дете до 11,99г - безплатно в двойна стая със включени закуски и вечери
Цена за по-големи семейства и стаи - на запитване в агенцията или в търсачката ни
Възможно е хотелът да обяви минимален престой, който да бъде различен за различните периоди - на запитване в агенцията или в търсачката ни
В случай, че цената в търсачката ни е различна от тази в таблицата, се взима предвид цената от търсачката. Тя е директно свързана с хиляди хотели и се обновява веднага. Стремим се да сме актуални и да няма разминаване между двете.
  • Описание
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
BLUE DOLPHIN HOTEL 4* е разположен сред борови дръвчета и цветя, на метри от морския бряг на п-в Ситония, на 1.5км. от курортното селище Метаморфоси. До хотела има автобусна спирка. Пясъчният плаж е на крачки от хотела. Чадърите и шезлонгите могат да се ползват срещу минимално заплащане.

НАСТАНЯВАНЕ :
BLUE DOLPHIN HOTEL 4* предлага на своите гости общо 171 помещения за настаняване, като всички са реновирани, а някой изцяло нови. Най-икономичният вариант за настаняване са единичните/ двойни стандартни стаи (17кв.м). Следващият вариант е настаняване в двойни стаи Супериор (25кв.м), разположени на партера. На втори и трети етаж са разположени двойните стаи Делукс (28-30кв.), като тук има диван. За семейства с деца препоръчваме фамилните стаи (27-29квм) с изглед градина, които имат едно двойно и два единични дивана. Може да изберете и фамилна стая Делукс (35кв.м) с изглед градина. Тези стаи са обновени през 2017г. и разполагат също с двойно легло и два единични дивана. Апартаментите/ суити също са предпочитани от семейставата (50кв.м.), защото имат отделен хол с разтегателен диван. Най-новите предложения на хотела са Фамилните апартаменти/ суити (50-55кв.м.). Тук може да изберете апартамент с частен басейн. Разположени са на партер, имат хол с разтегателни дивани и отделна спалня с плъзгаща врата. Същият вариант, но без басейн има и на втори етаж.

ХРАНЕНЕ:
Изхранването в BLUE DOLPHIN HOTEL 4* е на база закуска и вечеря. Гостите могат да се насладят на вкусно приготвена храна в основния ресторант, или таверната и снек-бара. На територията на хотела има и два бара.

ЗА ДЕЦАТА:
В BLUE DOLPHIN HOTEL 4* децата никога не да скучаят. За тях хотелът предлага детски клуб, детска площадка и детски басейн .

СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ:
BLUE DOLPHIN HOTEL 4* ще се погрижи и за Вашата активна почивка. Може да практикувате типичните летни спортове на плажа, като волейбол, футбол, водна аеробика и др. Шест пъти в седмицата има и вечерна анимационна програма.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАСТАНЯВАНЕТО С ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ НЕ Е ПОЗВОЛЕНО.
НЯМА УСЛОВИЯ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ .

Важно!
Хотелът не носи отговорност за загубата на пари и ценности, които се съхраняват извън сейфа!
Хотелът си запазва правото да направи някои промени в програмата без предварително предупреждение.

 
 
 
 
 
Оферта № П304