VILLA NATASSA HOTEL 2*+ о-в Тасос Собствен транспорт

Цена от: 58 лв.
Дестинация: Тасос, Гърция
Малък и изключително уютен хотел. Едно чудесно предложение за икономична почивка в близост до морето. Много добро съотношение цена - качество.

• ПРЕПОРЪЧАН ОТ ОКЕАНИЯ ТУРС
• ИКОНОМИЧНА ПОЧИВКА
• СПОКОЙНА ПОЧИВКА
• БЕЗПЛАТЕН WI-FI

Свържете се с нас, за да НАМЕРИМ най-подходящото място за Вас! Предлагаме много и различни варианти за настаняване: ВИЛИ, АПАРТАМЕНТИ и ХОТЕЛИ.
Изпратете запитване за оферти чрез бутона Резервирай.




ПЕРИОД
01.06.20 - 10.06.20
11.06.20 - 10.07.20
11.07.20 - 30.08.20
31.08.20 - 25.09.20
26.09.20 - 10.10.20
ДВОЙНА СТАЯ ИЗГЛЕД МОРЕ HB
58 лв.
82 лв.
105 лв.
82 лв.
58 лв.
Цената е на човек, на вечер, със включени закуски и вечери
Дете до 1,99г - безплатно в двойна стая на база полупансион при двама пълноплащащи възрастни
Цена за по-големи семейства и стаи - на запитване в агенцията или в търсачката ни
Цена за друг тип изхранване - на запитване в агенцията или в търсачката ни
Възможно е хотелът да обяви минимален престой, който да бъде различен за различните периоди - на запитване в агенцията или в търсачката ни.
В случай, че цената в търсачката ни е различна от тази в таблицата, се взима предвид цената от търсачката. Тя е директно свързана с хиляди хотели и се обновява веднага. Стремим се да сме актуални и да няма разминаване между двете.
  • Описание
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
VILLA NATASSA HOTEL  2*+ е разположен сред зеленина на малък хълм в района на Скала Рахони, само на 9км. от пристанището на  Лименас и на 9км. от пристанището на Принос. До хотела има автобусна спирка, а плажът е на около 500 м. Гостите на хотела ползват пясъчно-чакълестия плаж към хотел Akti Belvedere 3*, където шезлоги и чадъри се предоставят при консумация от бара на плажа. Разбира се, с кола може да посетите още много от другите уникални плажове и заливи на острова. Препоръчваме горещо плажа Макриамос и Псили Амос.

НАСТАНЯВАНЕ:
VILLA NATASSA HOTEL 2*+ предлага 28 помещения за настаняване: единични стаи (18кв.м), двойни стаи (20-25кв.) и апартамент /суит Делукс (40-45кв.м). Апартаментите са нови и разполагат с 2 спални. Всички помещения за настаняване имат изглед море и всичко необходимо за една хубава ваканция. Климатиците в стаята се ползват срещу минимално заплащане.

ХРАНЕНЕ:
Във VILLA NATASSA HOTEl 2*+ може да избирете вариант без изхранване, както със закуска или със закуска и вечеря на шведска маса. Хотелът има един основен ресторант и бар на басейна. Обслужването е добро.

ЗА ДЕЦАТА:
На територията на VILLA NATASSA HOTEL 2*+ има басейн и детска площадка.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :

НАСТАНЯВАНЕ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ДО 8 КГ. - С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА.
НЯМА ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ
 
 
 
Оферта № П293